دوشنبه، 25 اسفند 1393

پرسش :

خواستگاري دارم که هرچه مي گويم بي چون و چرا مي پذيرد.آيا اين نگران کننده نيست؟

پاسخ :
شايد عاشق و شيفته شده اند.عشق ايشان را کر و کور کرده است و تمام هم و غم ايشان اين است که به شما برسد.اين را خيلي دقت کنيد.اگر خانم هرچه را آقا گفت بي چون و چرا پذيرفت،امکان دارد يکي از عوامل خود تحميلي باشد.مثلا درخانه تحت فشار است و سنش بالا رفته و فقط مي خواهد ازدواج کند.ازدواج نکردن به مراتب از ازدواج تحميلي بهتر است.اين جور ازدواج ها خيلي خطرناک است.من باور نمي کنم دو نفري که دو تا تربيت و دوتا پدر و مادر و دو تا ژن متفاوت داشته باشند ، اين ها مثل هم باشند.مثلا طرف مي گويد:من با شما تفاهم صددرصد دارم.مگر چنين چيزي ميشود.دو برارد در خانه با يک تربيت و يک ژن،با هم اختلاف سليقه دارند . دليل اين را پيدا کنيد . وجود تفاوت لازم است . دختر خانمي مي گفت من در حسرت اين هستم که پدر و مادرم با هم بلند صحبت کنند . اگر علي الظاهر هم باشد ، مطلوب نيست. البته اين را هم بگويم که بعضي ها در همان جلسه اول گفتگومي کنند و د رجلسه دوم سوالي ندارند و در واقع مي بينند به هفتاد درصد رسيده اند و همچنين مي بينند قدرت انطباق دارند و مي توانند با بقيه موارد جزئي کنار بيايند . اين هم اشکالي ندارد . شما ملزم نيستيد تمام سوالات را از طرف بپرسيد . ما اين فرايند را کامل مي گوييم ، تا جوابي باشد براي کساني که مي گويند : در خواستگاري نمي توان به شناخت رسيد.
منبع:سایت انوار طاها