دوشنبه، 25 اسفند 1393

پرسش :

عوامل مؤثر درطلاق چيست؟

پاسخ :
الف) عوامل زيستي: شامل عدم تناسب سن، ازدواج در سنين پايين، بيماري هاي مسري، عقيم بودن مرد و نازا بودن زن و...
ب) عوامل رواني و اخلاقي: شامل تزلزل پايه هاي ايمان و سقوط مباني اخلاقي، بدبيني، سختگيري و لجاجت زوجين نسبت به يکديگر، دروغ گويي و...
ج) عوامل اجتماعي: شامل ناهماهنگي طبقاتي، دخالت هاي بي مورد ديگران، ازدواج هاي اجباري، تعدد زوجين و...
منبع:سایت انوار طاها