دوشنبه، 25 اسفند 1393

پرسش :

روش هاي ترك خود ارضائي چیست؟

پاسخ :
1. سعى كنيد هميشه پيش از خواب مثانه خود را تخليه كنيد و شب‏هاى به خصوص غذايى سبك ميل كنيد.
2. هرگز شكم خود را بيش از حد معمول پر نكنيد بلكه تا چند لقمه ديگر كه جاى داريد دست بكشيد.
3. از پوشيدن لباس‏هاى تنگ و چسبان (به خصوص لباس زير اين‏چنينى) اجتناب ورزيد.
4. هرگز فكر گناه را به ذهن خود راه ندهيد و از تصور و تخيل امور جنسى و شهوانى سخت پرهيز كنيد.
5. از خواندن، شنيدن، نگاه كردن به امور و تصاوير شهوت‏ آفرين و تمامي عوامل ايجاد شهوت كه در بخش كنترل شهوت بيان شده بپرهيزيد.
6.از نگاه كردن و دست‏ورزى به اندام جنسى خود پرهيز كنيد و هرگز به رو نخوابيد.
7. هر روز اين جمله را تكرار كنيد كه « من از اين كار متنفرم و من مي توانم اين عمل را ترك كنم ».
8.هيچ‏گاه تنها در يك مكان نباشيد تا فرصت و زمينه گناه از بين برود.
9. براى تخليه انرژى زايد بدن به طور منظم و زياد ورزش كنيد.
10. هيچ‏گاه بيكار نباشيد و هميشه براى مشغول ساختن خود به فعاليتى مطلوب و مثبت برنامه داشته باشيد.
11. روزه مستحبى بگيريد و اگر قادر نيستيد، روزه تربيتى بگيريد يعنى به كمترين مقدار غذا و كم‏ حجم‏ترين نوع غذاها اكتفا كنيد و وعده غذايى خود را كم كنيد.
12. هرگز به نامحرم نگاه نكنيد، حتى اگر به ارتباط كلامى با آنها مجبور باشيد.
13. با جنس مخالف رفتار متكبرانه داشته باشيد، هرگز با روى باز و نرمى با آنها برخورد نكنيد.
14. هرگاه افكار جنسى به ذهن شما وارد شد خود را تنبيه كنيد. مثلاً با بستن يك كش به مچ دست خود و كشيدن و رها كردن آن به خود هشدار دهيد.
15. به بدى گناه و عواقب آن بي انديشيد و تا زمانى كه به گناه آلوده نشده‏ ايد بيشتر در فكر زيان‏ هاى خطرات، آبروريزى و عقاب آن باشيد.
16.هرگز از رحمت خدا مأيوس نباشيد.
17. به محض لغزش فوراً توبه كنيد و سعى كنيد كه ديگر تكرار نشود.
18. قرآن زياد بخوانيد و در معانى آيات آن تفكر كنيد.
19. در مجالس مذهبى، دعا و توسل و موعظه زياد شركت كنيد.
20. از كتبى كه جنبه موعظه و بيدارگرى قلبى دارد بهره بگيريد و مقيد باشيد در روز چند ساعت به مطالعه اين‏گونه كتب بپردازيد. براى مثال مجموعه كتاب‏ هاى شهيد دستغيب توصيه مى‏ شود به خصوص كتاب گناهان كبيره، قلب قرآن، ايمان، قلب سليم و معاد و.
21. اوقات فراغت خود را با مطالعه، ورزش، زيارت، عبادت و عيادت از نزديكان و. پر كنيد.
22.براي خود تنبيه قرار دهيد كه اگر اين كار را انجام داديد، مثلا مبلغي صدقه بدهيد يا يك روزه بگيريد يا... .
23. ذكر لاحول ولا قوة الا باللَّه را زياد بر زبان جارى سازيد دست راست خود را روي قلبتان بگذاريد و سوره ي ناس و فلق را بخوانيد.
24.عبادت‏ هاى خود مانند نماز و روزه و. را صحيح و دقيق و در اول وقت انجام دهيد و در انجام هر چه كامل‏تر و بهتر نماز خود بكوشيد و در اين مورد از كتاب آداب‏ الصلوة امام خمينى بهره بگيريد.
25.هر روز دقايقي به عواقب دنيوي و اخروي اين گناه فكر كنيد(عواقب دنيوي مثل عدم تمركز حواس، پرخاشگرى، اضطراب ، منزوي شدن و شرم وحياي افراطي، افسردگي، ضعف اراده، ضعف مراكز عصبي،عصبانيت زود و سريع، تار شدن چشمان، كاهش دقت، لرزش دست‏ها و... و عواقب اخروي مثل عذاب و فشارقبر و عذاب شديد الهي در قيامت. پيامبرص كسي كه استمناء مي كند را ملعون مي خواند)
منبع:سایت انوار طاها