دوشنبه، 25 اسفند 1393

پرسش :

تسكين شهوت چگونه است؟

پاسخ :
پسران جوانى كه غريزه جنسى آنها تحريك شده، ولى هنوز امكانات ازدواج برايشان مهيا نيست، بايد با روزه گرفتن و كمتر غذا خوردن خصوصا غذاهاى شهوت انگيز، هيجان شهوت را در خود آرام كنند. و نيز با سرگرم كردن خويش به ورزش و مطالعه و حضور در مجالس سوگوارى از شدت اين غريزه بكاهند. خوردن ليمو، قهوه، شير خشت، ادويه، گوشت حيوان ماده، خردل، كافور، گل ماده رازك، گل نيلوفر آبى، در اين مورد تجويز شده است.
دكتر جزايرى گويد: راهبان و پارسايان در فصل بهار پنج انگشت (فلفل بيابانى) را زير بدن خود فرش مى كنند تا شهوت بر آنها غلبه نكند.
پيداست كه اين جوانان عزيز، بايد از ديدن عكسها و فيلمهاى سكسى و هيجان انگيز و صحنه هاى شهوت خيز دورى كنند. حتى شنيدن صداهاى دختران جوان، براى اين افراد شهوت انگيز است.
منبع:سایت انوار طاها