دوشنبه، 25 اسفند 1393

پرسش :

آسيب هاي اخلاقي و اجتماعي استفاده از تلفن همراه در كودكان چيست؟

پاسخ :
اتلاف وقت و سرگرمي بيش از حد افراد براي ارسال پيام كوتاه، بازي‌هاي گوشي تلفن يا ارسال تصاوير از طريق بلوتوث از جمله زمينه هاي آسيب زا در استفاده از گوشي هاي همراه هستند كه مي تواند به صورت مانعي جدي بر سر راه موفقيت تحصيلي افراد درآيد. اين موضوع براي گروه سني نوجوان (12-20سال) بسيار حساس‌تر است زيرا در شرايط تحصيل، رشد و تكامل شخصيتي هستند و آسيب‌پذيري آنها نسبت به ناهنجاري‌هاي موجود در جامعه بيشتر از ساير قشرهاست.
تلفن همراه، مي تواند تبديل به بهانه‌اي براي حواس‌پرتي در سر كلاس و عدم تمركز طلاب گردد كه در نهايت موجب ياد نگرفتن دروس و افت تحصيلي و نيز مشكل تعامل با استاد ‌شود.
مطالب غيراخلاقي (پيام ها، تصاوير و ...) كه عمدتا از طريق گوشي هاي همراه انتشار مي يابند، بستر و زمينه اي مخاطره آميز براي شكل گيري نگرش هاي ديني و تربيت صحيح اخلاقي افراد به شمار مي آيد؛ موضوعي كه بيشترين نگراني را در ميان خانواده ها و نهادهاي مسئول تربيتي در جامعه به وجود آورده و انتظار مي رود حوزه هاي علميه بتوانند با ارائه رهنمودها و راه كارهاي مناسب، نياز اين عرصه را به صورتي شايسته پاسخگو باشند.
منبع:سایت انوار طاها