دوشنبه، 25 اسفند 1393

پرسش :

پوچ گرايي يعني چه و راه درمان آن چيست؟

پاسخ :
پوچ‏ گرايي علل و عوامل مختلفي دارد كه اهم آنها عبارت است از:
1- نداشتن فلسفه درست و اساسي در زندگي،
2- فقدان ايده ‏آل و آرمان عالي و معنوي،
3- سوء تربيت،
4- ناكامي و شكست در خواسته‏ ها،
5- تعارضات داخلي و ناتواني در حل آنها،
6- بحران هويت.
بهترين راه حل اين امور بينش و گرايش ژرف ديني است؛ زيرا همه اين امور در تعاليم و آموزه‏ هاي ديني به عالي‏ترين شكل، حل شده است. براي آگاهي بيشتر ر.ك:
1- هدف از آفرينش انسان دكتر عبداللّه‏ نصري
2- ايده‏آل زندگي و زندگي ايده‏آل علامه محمد تقي جعفري
3- تكاپوي انديشه ‏ها علامه محمد تقي جعفري
4- آفرينش و انسان محمد تقي جعفري
توصيه مي‏شود براي غناي فكري خود كتاب‏هاي شهيد مطهري را مطالعه فرماييد. در عين حال رها گشتن از چنگال يكنواختي زندگي تنها در گرو رشد علمي و آگاهي نيست؛ بلكه ارتباط وثيق با خدا و انس دائم و رابطه عاشقانه با او لازم و ضروري است. از اين رو در كنار مطالعات خود به عبادات، تزكيه نفس، عمل به مستحبات و انجام خدمات اجتماعي بپردازيد.
منبع:سایت انوار طاها