دوشنبه، 25 اسفند 1393

پرسش :

دين فردي که در کودکي و بدون تحقيق آن را پذيرفته است چقدر ارزش دارد؟

پاسخ :
به باور اسلام، کودک تا قبل از سن بلوغ وظيفه اي ندارد گر چه بر اطرافيان او لازم است وي را با مقدمات معارف الهي آشنا کنند، اما زماني که به سن بلوغ مي رسد وظيفه دارد بر حسب درک و فهم خود و بدون تقليد، اصول اعتقادات را به طور مستدل براي خود اثبات کند و به آنها باور داشته باشد. البته آنچه از پسر 15 ساله انتظار مي رود، طبعا استدلالات عميق فلسفي نيست بلکه تنها وظيفه دارد در حد فهم خود بتواند از اعتقادات اصلي دين دفاع کند.
منبع:سایت انوار طاها