دوشنبه، 25 اسفند 1393

پرسش :

چگونه با غرائز جنسي برخورد كنيم؟

پاسخ :
اين غرائز را خداوند در انسان آفريده و لذا سركوب آن جايز نيست،بلكه بايد آن را كنترل و مهار كنيم.وجود غرائز براي حفظ و بقا و تكامل نسل بشر ضرورت دارد.اگر شكم نباشد از خود دفاع نمي كند و اگر شهوت نباشد ، نسل بشر قطع مي گردد.ولي براي ارضاي غرائز بايد مسير صحيح طي شود.غرائز مثل كپسول گاز هستند كه اگر از طريق صحيح وارد اجاق گاز شود،نتيجه اش حرارت و پخت و پز است،ولي اگر بدون كنترل باشد ،انفجار و خطر را در پي خواهد داشت.خود آرايي براي زن يك غريزه است،اين غريزه اگر در خانه به كار گرفته شود زندگي را شيرين و پر محبت خواهد كرد،اما اگر اين خود آرايي در خيابان انجام گرفت،سبب متزلزل كردن خانواده هاي ديگر خواهد شد.مردي كه در خيابان صدها زن آرايش كرده مي بيند،وقتي به خانه برمي گردد نسبت به همسر خود علاقه چنداني نشان نمي دهد،زيراجلوه هاي خياباني علاقه او را نسبت به همسرش متلاشي كرده است .بعلاوه اين جلوه ها در دل افرادي كه ازدواج نكرده اند طوفاني بر پا مي كند كه يا او را مثل شمع آب مي كند و مي سوزاند و يا او را به فكر تجاوز و سوء قصد مي اندازد و آثار سوئي همچون فرار از خانه ، تهديد ، خودكشي،امراض مقاربتي و رواني و بچه هاي سر راهي را به دنبال دارد .
منبع:کتاب پرسش هاي مهم پاسخ هاي کوتاه حجه الاسلام قرائتي سوال25.