دوشنبه، 25 اسفند 1393

پرسش :

عوارض و مشکلات استمناء(خودارضائي) را بيان کنيد؟

پاسخ :
انحراف جنسى خودارضايى آثار سوء فراوانى دارد كه نجات پيدا كردن از آنها به سادگى ممكن نيست. در اين مقام، به برخى از آثار سوء و ناپسند اين عمل اشاره مى شود:
الف. ضررها و آسيب هاى جسمانى
1. ضعف و تحليل قواى جسماني
2. ضعف بينايى
3. آسيب پذيرى در برابر بيمارى ها
4. آسيب دستگاه تناسلى و ناتوانى جنسى
خودارضايى آثار تخريبى زيادى در دستگاه تناسلى به جاى مى گذارد كه بعضى از آنها عبارتند از:
الف. ابتلا به بيمارى «سرعت انزال»: در اين بيمارى، نوجوان با كوچك ترين تحريك جنسى، احتلام پيدا مى كند; يعنى منى از او خارج مى شود. اين افراد پس از ازدواج هم با مشكلاتى مواجه مى شوند.
ب. ناتوانى جنسى و ايجاد اختلال در دستگاه توليد مثل بدن و هورمون هاى جنسى؛
ج. بيمارى هاى مقاربتى و احتمال عقيم شدن (بچه دار نشدن)؛
د. ارضاى جنسى ناقص و از دست دادن لذت جنسى پس از ازدواج.
ب. ضررها و آسيب هاى روحى ـ روانى:
1. ضعف حافظه و حواس پرتى
2. اضطراب و افسردگى
3. پرخاشگرى و بداخلاقى
4. انحراف اخلاقى
منبع:سایت انوار طاها