دوشنبه، 25 اسفند 1393

پرسش :

در انتخاب و رابطه با دوست توجه به چه نکاتي لازم است؟

پاسخ :
1- از نظر سني زياد اختلاف نداشته باشيد.
2- دلايل و اهداف دوستي را بنويسيد.
3- سعي کنيد دوستان متنوع داشته و به هيچ وجه روي يک دوست سرمايه گذاري رواني و عاطفي کامل نکنيد.
4- انتظارات و موضوعاتي که از همديگر داريد را به صورت منطقي مطرح کنيد.
5- تعادل را حفظ کنيد و سعي نکنيد زندگي خودتان را به ديگري پيوند بزنيد.
6- سعي کنيد در گفت و گو ها شفاف حرف بزنيد.
7- تمام آنچه که در درون داريد و يا در گذشته انجام داده ايد را در اختيار ايشان نگذاريد.
8- در دوستي از خودخواهي پرهيز کنيد و رضايت طرف مقابل را در تصميم هاي مشترک در نظر بگيريد.
9- سعي کنيد در ابراز احساسات خودکنترلي و خويشتن داري را رعايت کرده و از يک طرفه بودن دوستي جلوگيري کنيد.
10- احترام متقابل را حفظ کنيد و در صورت سرد برخورد کردن طرف مقابل از گدايي کردن عاطفي بپرهيزيد.
منبع: سایت انوار طاها

نظرات کاربران