سه‌شنبه، 26 اسفند 1393

پرسش :

عواقب ناشي از عدم ارتباط مدير با دانش آموزان چيست؟

پاسخ :
1- عدم آشنائي مدير با نظرات و ديدگاه هاي دانش آموزان در مورد مسائل مدرسه.
2- عدم آشنائي مدير با مشکلات دانش آموزان.
3- عدم آشنائي دانش آموزان با ديدگاه ها و انتظارات مديريت مدرسه.
4- تضعيف يا نبود حس همکاري دانش آموزان در رابطه با مسائل مربوط به مدرسه.
5- بروز اين اعتقاد که دانش آموزان مدير مدرسه را بي لياقت، بي خيال، زور گو و بي عرضه مي دانند.
6- عدم ارزش گذاري روي دانش آموزان و حکومت بر کساني که ما به آنها اهميت نمي دهيم.
7- عدم شناخت بسياري از مشکلات که از ديد ما پنهان است.
منبع:سایت انوار طاها