سه‌شنبه، 26 اسفند 1393

پرسش :

ويژه گي هاي يک مديرخلاق چيست؟

پاسخ :
مدير خلاق و نو آور کسي است که از هيچ چيز ،همه چيز مي آفريند.
مدير خلاق با استفاده از نيروي ذاتي و تخيل خلاق خود ،امکانات بالقوه را به بالفعل تبديل مي کند. او:
1-اعتماد به نفس داردو مقاوم و مصمم و سمج است.
2-قدرت تحمل ابهامات را دارد و ديرتر خسته و کلافه و سردر گم مي شود.
3-به پديده ها نگاهي غير مرسوم دارد.
4-قدرت اطلاعات تخصصي و عمومي زيادي دارد.
5-در مديريت خود از سبک رهبري تفويضي استفاده مي کند وبسيار انعطاف پذير است.
6- ثبات فکري دارد و ساده ا نگار نيست.
7- تجربه پزوهشي اش او را به دنبال فکر هاي بکر و دست نخورده مي کشاند.
8- جسارت برخورد با مسايل پيچيده را دارد.
9- علاقه وافري به کار و تلاش و کوشش دارد.
10- دقيق و ريز نگر است و به دقت به اطراف نظر مي افکند.
11- در ضمن استقلال راي و قضاوت ،حوصله وتوانايي شنيدن و هم جوشي افکار را دارد.
12- خطر پذير است.
13- مهارت هاي ادراکي وانسانس زيادي دارد.
14- سريع الانتقال است و قدرت حل مسائل را دارد.
15-براي پيشبرد اهداف خود ،از ارتباطات گروهي و شخصيتي استفاده مي کند.
16- برنامه ريزي او بلند مدت و راهبردي است.
17- فرصت طلب و موقعيت جوست و قبل از ديگران طرح هاي خود را ارائه مي دهد.
18- سنت شکن و نو گراست.
19- گيرنده هاي قوي و حساسي دارد.
20- هوش هاي چند گانه او از متوسط جامعه بالاتر است.
منبع:سایت انوار طاها