سه‌شنبه، 26 اسفند 1393

پرسش :

آيا ميزان افسردگی فعلی كودكان و نوجوانان نسبت به گذشته افزايش يافته است؟

پاسخ :
پاسخ دادن به اين پرسش دشوار است، زيرا ما از ميزان شيوع افسردگی در گذشته اطلاع چندانی نداريم. تنها طي 15 تا 20 سال گذشته، برآوردهای دقيقي در مورد ميزان افسردگی در کودکان و نوجوانان انجام شده است. به نظر می رسد تعداد افراد معرفی شده به واحدهای خدمات درماني افسردگی، از گذشته تا به حال افزايش داشته است، اما اين موضوع ممکن است معلول علل و عوامل متعددی باشد که از آن جمله می توان به افزايش خدمات درمانی و نيز افزايش تمايل خانواده ها نسبت به دريافت کمک اشاره کرد.
منبع: سايت انوار طاها