سه‌شنبه، 26 اسفند 1393

پرسش :

وظايف خانواده ها و خويشاوندان نسبت به همديگر چيست؟

پاسخ :
بدون شک زندگي اجتماعي صرفاً در چهار ديواري خانه و حريم خانواده محصور نمي شود، بلکه روابط متقابل اجتماعي خانواده هاست که نظام اجتماعي را پي ريزي مي کند و به يقين شالوده ي جامعه ي سالم و متعالي نيز بر کانون خانواده هاي سالم و متعادل استوار است.
ارتباطات فاميل و خويشاوندي مناسب ترين بستر براي رشد اجتماعي و مطلوب ترين زمينه براي حمايت هاي عاطفي، مشاوره هاي خانوادگي، پشتيباني هاي اقتصادي، تقويت اعتماد به نفس، نشاط درون، آرامش روان و حتي راحتي خيال است.
يقيناً پيوند با نزديکان و ارتباط با خويشان در دايره ي «محبت، صداقت و صميميت، زندگي خانواده ها را پرنشاط و پررونق، مهارت هاي اجتماعي را غني و قدرت تفکر و تعقل را قوي مي کند و با فراهم ساختن آرامش روان و انبساط خاطر، سلامت جسم و طول عمر پربرکت را به ارمغان مي آورد.
منبع:سايت انوار طاها