سه‌شنبه، 26 اسفند 1393

پرسش :

آثارفوايد شير مادرچيست؟

پاسخ :
شير مادر، داراي فوايد بسياري است که برخي از آنها به طور اجمال عبارتند از:
1-شير مادر، يکي از مهمترين عوامل نجات بخش حيات به شمار مي آيد و هيچ غذايي نمي تواند معادل و جانشين آن باشد، و در اين باره امام علي (ع)مي فرمايند: «هيچ شيري براي نوزاد با برکت تر و مناسب تر از شير مادر نيست.» .
2-شير مادر، بيشتر از هر غذاي ديگري با ساختار جسماني و رشد هماهنگ کودک تناسب دارد.
3-شير مادر، همواره پاک و سالم و داراي درجه ي حرارت مناسب و عاري از آلودگي ميکروبي است و به دفع عفونت ها کمک مي کند.
4-به علت وجود آب کافي در شير مادر، تشنگي نوزاد برطرف مي شود و اشتهاي او تحريک مي گردد و نيازي به دادن آب حتي در مکان هاي گرم و خشک نيست.
5-تغذيه با شير مادر، رابطه ي عاطفي ميان مادر و فرزند را بيشتر مي کند و تأثير فراواني در رشد مطلوب عاطفي کودک به جاي مي گذارد.
6-کودکاني که با شير مادر تغذيه مي شوند، در دوران بلوغ از بهداشت و امنيت رواني بيشتري برخوردارند.
7-کودکاني که به طور کامل از شير مادر تغذيه مي شوند، عموماً از قدرت تکلم بهتري نسبت به همسالان خود برخوردارند.
8-مادراني که به نوزاد خود شير مي دهند، زودتر از ديگران وزن اضافي خود را از دست داده و احتمال ابتلاء به سرطان پستان و رحم در آنها بسيار کم است.
منبع:سايت انوار طاها