سه‌شنبه، 26 اسفند 1393

پرسش :

رضايت چيست؟ خوش بختي كجاست؟

پاسخ :
بسياري از افرادي که به امکانات زندگي دست مي يابند، احساس خوش بختي را تجربه نمي کنند و برعکس، بسياري از کساني که فاقد امکانات زندگي اند، از احساس رضايت از زندگي برخوردارند.به نظر مي رسد ميان تمکن مالي و رضايت از زندگي ، رابطه علت و معلول برقرار نيست. گاهي زندگي هاي مرفّه، از احساس رضايت از زندگي محروم اند و گاهي زندگي هاي ساده، از رضايت از زندگي برخوردارند کدام يک بهتر است: تمکن مالي يا رضايت از زندگي؟
رضايت از زندگي يک احساس دروني است و هر چند، منقطع از دنياي خارج و واقعيت هاي بيرون نيست و مي تواند تحت تأثير آنها باشد، اما وابسته به آن نيز نيست و اين امکان وجود دارد که در بدترين شرايط نيز بتوان از زندگي، احساس رضايت داشت. اما سؤال اين است که :سرچشمه احساسات انسان کجاست؟ و چه چيزهايي در شکل گيري احساس نقش دارند؟
منبع:سايت انوار طاها