سه‌شنبه، 26 اسفند 1393

پرسش :

راه هاي علمي براي دختردار شدن چيست؟

پاسخ :
بله، براي اين امر، راهكارهايي علمي وجود دارد و مهم ترين عامل، « اسيدي بودن» فضاي انعقاد نطفه است كه در اين صورت، زمينه براي حركت اسپرم هاي ماده فراهم مي شود و احتمال دختر شدن فرزند افزايش مي يابد:
عوامل ذيل در دختر شدن فرزند مؤثرند:
1. عدم تحريك زن: اگر عمل زناشويي، بدون تحريك زن انجام شود، فضاي مهبل اسيدي مي شود و احتمال دختر شدن فرزند در اين فضا به جهت حركت اسپرم هاي ماده بيشتر است.
2. كم نطفگي مرد: اگر 4 يا 5 روز قبل از تخمك گذاري، عمل زناشويي بيشتر انجام شود، توانايي اسپرم هاي نر تا رسيدن تخمك از بين مي رود و در نتيجه، حركت اسپرم هاي ماده بيشتر خواهد شد.
3. قرار گرفتن اسپرم ها درون مهبل: با توجه به اسيدي بودن درون مهبل، اگر اسپرم ها آن جا قرار گيرند، بايد در فضاي اسيدي شنا كنند تا خود را به دهانه رحم برسانند و در اين فضا، اسپرم هاي ماده، بهتر حركت مي كنند.
4. انعقاد نطفه در سنين بالاتر: تعداد اسپرم هاي برخي مردان در سنين بالاتر كاهش مي يابد و اين كاهش به ضرر اسپرم هاي نر است. در زنان مسن تر نيز ترشحات قليايي دهانه رحم كاهش مي يابد و اين كاهش، زمينه مساعدي را براي توليد دختر فراهم مي سازد.
5. شست و شوي اسيدي مهبل: اگر زن، قبل از نزديكي، درون مهبل را بامحلولي از 2 قاشق غذاخوري سركه سفيد در حدود يك ليتر آب شست و شو دهد، محيط مهبل اسيدي و احتمال دختر شدن فرزند بيشتر مي شود( اين شست و شو بي ضرر است).
منبع:سايت انوار طاها