سه‌شنبه، 26 اسفند 1393

پرسش :

آيا از امامان معصوم براي پسردار شدن، دستورهايي رسيده است؟

پاسخ :
در اين زمينه، رواياتي از رسول خدا و امامان معصوم رسيده است که عمل به آن ها، احتمال پسردار شدن را بيشتر مي کند.
رسول گرامي فرمود:نيت کنيد نامش را محمد يا علي بگذاريد .
امام صادق(ع) مي فرمايد:
مرد، 4 ماه پس از انعقاد نطفه، زن را رو به قبله کند؛ آيه الکرسي بخواند؛ دست بر پهلوي زن نهد و بگويد: اللهم إني قد سميته محمداً؛ خدايا! من او را محمد ناميدم.
همچنين در روايات آمده است:
زن با مشاهده آثار بارداري، دست خود را بر شکم نهد و 1400 بار صلوات نذر کند و 7 بار آيه 35 آل عمران( إذ قالت امرأةُ عمران رب إني نذرت ما في بطني محرراً فتقبل مني انک سميع الدعا) را بخواند
اين روايات بر حسب ظاهر، با قوانين علمي سازگاري ندارد؛ زيرا عمل لقاح، حين عمل زناشويي انجام گرفته و جنس فرزند تعيين شده است؛ اما با توجه به اعتقاد ما مسلمانان به معجزه و قدرت دعا و دخالت در طبيعت ( تولد حضرت عيسي ابن مريم بدون پدر، شفاي بيماران و...) در صورت صحت روايات از حيث سند و دلالت، قابل پذيرش است و در صورت عمل به آن ها اثرگذار خواهد بود.
منبع:سايت انوار طاها