سه‌شنبه، 26 اسفند 1393

پرسش :

آسيب‌ شناسي استفاده از تلفن همراه چيست؟

پاسخ :
تلفن همراه نيز مانند ساير فناورهاي نوين چون تلويزيون، ويديو، ماهواره و ... علاوه بر داشتن جنبه هاي بسيار مثبت آن، مي تواند آثار منفي جسمي، اجتماعي و اخلاقي را به دنبال داشته باشد. دو نمونه از مهمترين آثار زيانبار جسمي كه براي استفاده بي رويه از اين وسيله شمرده شده از اين قرارند:
1. نوجوانان، در مقابل امواجي كه از گوشي‌ها ساطع مي‌شود، بسيار ‌آسيب‌پذيرند زيرا در فرآيند رشد جسمي آنان تاثير منفي مي‌گذارد و حتي سبب بروز مشكلاتي چون كم‌اشتهايي و عوارض ناشي از آن مي‌شود.البته اين عوارض مخصوص دوره نوجواني نيست و در تمامي سنين خطر امواج – بويژه در تداخل با ساير امواج الكترونيكي مانند ماكروويو، تلويزيون، رايانه و ...- عاملي تهديد كننده براي جسم به شمار مي آيد.
2. از نظر بهداشتي گوشي‌هاي تلفن همراه محل تجمع بسياري از باكتري‌ها و ميكروب‌هايي هستند كه روي گوشي جمع مي‌شوند و از آنجا كه اين وسيله به دو مسير ورودي بدن انسان يعني گوش و دهان نزديك است، در نتيجه مي‌تواند يكي از انتقال‌ دهنده‌هاي بيماري‌هاي خطرناك باشد.
منبع:سايت انوار طاها