سه‌شنبه، 26 اسفند 1393

پرسش :

عامل بروز اختلال هراس چيست وبراي مبارزه با اين اختلال چه كنيم؟

پاسخ :
واقعاً کسي نمي‌داند که چه چيزي سبب پيدايش چنين اختلالي است، اما چند نظر تحت مطالعه است. گويي اختلال مذکور در خانواده‌ها رواج داشته و دارو درماني براي جلوگيري از اين حمله‌ها کاربرد دارد .
شناخت درماني– به مردم کمک مي‌کند که رفتار و پندار مناسبي داشته باشند. بيماران ياد مي‌گيرند که هنگام رويارويي با موقعيتي ترسناک، دريابند که چندان خوف و واهمه اي در کار نيست و به تدريج با هر چيزي که برايشان وحشتناک باشد، خو مي‌گيرند . اعضاي خانواده و دوستاني که يار و مدد کار و نويد بخش اند ، دراين فرايند کمک شايان توجهي مي‌کنند.
منبع:سايت انوار طاها