سه‌شنبه، 26 اسفند 1393

پرسش :

وظايف والدين دختران چيست؟

پاسخ :
والدين دختران وظيفه دارند:
1.موجبات رشد و بالندگي دختران خود را فراهم کنند.
2.مهربان و صبور باشند و از خشونت اجتناب کنند و در مواقع لازم، خطاهايشان را ببخشند.
3.در برخوردها اعتدال را رعايت نمايند.
4.نيازها و مشکلات آنان را درك کنند وبراي تأمين نيازهايشان تلاش نماييد.
5.با راهنمايي و هدايت دختران خود، الگوي مناسبي براي آنها باشند. امر و نهي آنها، نبايدهمراه با زورگويي و خشونت باشد، بلکه بايد با منطق و دليل باشد.
6.والدين بايد خيرخواهي و صداقت خود را براي آنها به اثبات برسانند.
7.از آن جا که والدين، امانت دار اين گل ها هستند، بايد با تمام وجود از آنها حفاظت کنند و آنچه مصلحت آنهاست،انجام دهند.
منبع:سايت انوار طاها