سه‌شنبه، 26 اسفند 1393

پرسش :

از روش حواس پرت کردن براي چه سنيني و چگونه مي توان استفاده کرد؟

پاسخ :
روش حواس پرت کردن، بيشتر مربوط به دوران خردسالي است؛ البته در کودکان باهوش بهر بالا به سختي مي توان از اين روش استفاده کرد.
براي استفاده از اين شيوه، بايد از علاقه مندي هاي فرزند خود آگاه باشيد. برخي کودکان به خوردني، برخي به بازي، بعضي به اسباب بازي، گروهي به تصاوير( ثابت و تلويزيوني)، عده اي به شعر خواندن والدين و... علاقه دارند.
با شناخت اشياي موردعلاقه فرزند خود مي توانيد از آن ها استفاده و حواس او را هنگام بد رفتاري يا گريه و قشقرق پرت کنيد.
توجه داشته باشيد که شيء مورد علاقه او در دسترس باشد و از يک شيء چند بار پياپي استفاده نکنيد؛ زيرا اولاً جذابيت آن از بين مي رود و ثانياً متوجه ترفند شما خواهد شد و مقاومت خواهد کرد.
منبع:سايت انوار طاها