سه‌شنبه، 26 اسفند 1393

پرسش :

هدف زندگي را چه كسي تعيين مي كند خود شخص يا عقلاء یادين؟

پاسخ :
همه موارد گفته شده ممكن است صورت گيرد. ولي آنچه مهم است دسترسي به هدفي واقعي و معقول براي زندگي است در اين مسير گاه خود شخص و نيز عقلا و دين در يك راستا قرار مي‏ گيرند و هر سه هدفي واحد را ترسيم مي‏ كنند.گاه نيز هر يك به راهي مي‏ روند.
از ديدگاه وحي هدف معقول و حقيقي كه منطبق با واقعيات است را دين ترسيم مي ‏كند. چرا كه وحي در نگرشي جامع به حيات و انسان براي او مسيري خاص معين مي‏ كند و او را به راه حقيقت فرامي‏ خواند. حال ممكن است عقلا نيز مستقل از دين به همين نتيجه برسند.
منبع:سايت انوار طاها