سه‌شنبه، 26 اسفند 1393

پرسش :

پس از تولد کودک، به چه نکاتي بايد توجه کرد؟

پاسخ :
مکتب والا و ارزشمند اسلام، براي جاي جاي زندگي انسان از جمله پس از تولد برنامه دارد. برخي از اين برنامه‏ ها مربوط به جسم، و برخي مربوط به روح و روان است. استفاده از شير مادر، اهميت ويژه‏ اي دارد. با استفاده از توصيه‏ هاي متخصصان تغذيه، بايد جسم کودک را تقويت کرد.
براي رشد معنوي کودکان توصيه شده است که پس از تولد، در گوش راست او اذان و در گوش چپ اقامه بخوانيد. عبارت‏هاي اذان و اقامه در ضمير نا خود آگاه او اثر خواهد گذاشت.
مستحب است مقداري از تربت امام حسين عليه‏السلام را در دو سه قطره آب حل کنيد و در کام کودک بريزيد. شير دادن کودک با وضو بسيار مهم است.
مادر شيخ انصاري (فقيه بزرگ شيعي) - رحمه الله - مي‏ گويد که در مدت دو سال شيردهي فرزندش، هيچ گاه بي‏ وضو نبوده است. او پيش از تولد شيخ انصاري، امام صادق عليه‏السلام را در خواب مي ‏بيند که قرآني را به مادر شيخ تقديم مي‏ کند. از ديگر مستحبات اسلامي براي پس از تولد کودک، عقيقه و صدقه‏ ي طلا به اندازه‏ ي وزن موهاي او است.
منبع:سايت انوار طاها