سه‌شنبه، 18 فروردين 1394

پرسش :

آيا استفاده از آرام‏بخش‏ها براي درمان اضطراب کودکان مفيد است؟

پاسخ :
روان‏پزشک، براي درمان اضطراب از آرام‏بخش‏هايي چون ديازپام، هالوپري‏دول و... استفاده مي‏ کند که به شکل قرص، قطره و شربت وجود دارند. استفاده‏ي کوتاه مدت و گاه گاه آرام‏بخش‏ها اشکالي ندارد؛ اما اگر در مصرف آن‏ها زياده ‏روي شود، آثار سويي دارد؛ از جمله، بدن در مقابل اين داروها مقاوم مي ‏شود و ديگر تأثير چنداني نخواهد داشت. ممکن است آثار سوء گوارشي نيز داشته باشد يا هوش را پايين بياورد.
در صورت تمايل خانواده به استفاده از آرام‏بخش، حتما بايد با تجويز روان‏پزشک باشد.
منبع:سايت انوار طاها