سه‌شنبه، 18 فروردين 1394

پرسش :

ازچه سنی كودک مسائل جنسی را درک مي كند؟

پاسخ :
شرح پرسش:
با توجه به فهم و درک کودکان از چه سنی در کودکان رعايت مسائل جنسي همچون بوسيدن و در آغوش گرفتن و بدن نيمه عريان در مقابل کودکان لازم است؟

پاسخ:
تربيت در لغت به معناي رشد و نمو دادن آمده است و در اصطلاح به معناي پروراندن استعدادهاي دروني است. اسلام هم به تربيت جسمي و هم به تربيت روحي و معنوي کودک اهميت داده است؛ ولي از آنجا که روح هويت واقعي انسان را تشکيل مي دهد، با اهتمام ويژه اي به تربيت روحي پرداخته است.
تربيت جنسي کودک يکي از مهم ترين و حساس ترين حوزه هاي تربيت است؛ زيرا نقشي مهم در آينده و سعادت و شقاوت کودک دارد. سفارش هاي اسلام براي تربيت جنسي کودک به سه دوره مهم زندگي او مرتبط است:
الف.دوره پيش از سن تمييز: مهم ترين توصيه اسلام براي اين دوره پوشيده نگه داشتن عمل زناشويي از کودک است.
ب. دوران سن تمييز: توصيه هاي اسلام براي اين دوره عبارت است از:
1. جدا ساختن بستر خواب والدين از فرزندان
2. اذن خواستن بچه براي ورود به اتاق خواب والدين در زمان هاي خلوت والدين
3. جدا سازي بستر خواب فرزندان از همديگر حتي جدا ساختن بستر خواب پسران از يکديگر
4. رعايت پوشش مناسب از سوي والدين در حضور فرزندان.
ج. دوره بلوغ و پس از آن: اسلام توصيه اکيدي دارد که هنگامي که فرزند به اين سن رسيد به تدريج زمينه ازدواج وي از سوي والدين فراهم گردد تا پاسخ مناسبي به غريزه جنسي تشديد يافته او داده شود.
منبع:سايت انوار طاها