سه‌شنبه، 18 فروردين 1394

پرسش :

علائم افسردگي در نوجوانان چيست؟ با افسردگي نوجوانان چه کنيم؟

پاسخ :
افسردگي، نوعي اختلال خلق يا اختلال عاطفي در افراد است. کودک و نوجوان نيز ممکن است، به سبب شدت فشار روحي ناشي از مرگ يکي از اطرافيان (به خصوص والدين)، رفتار عجيب و غير طبيعي خانواده، خشونت، ناامني و عدم ثبات خانواده به علت اعتياد پدر يا مادر، و يا به علت اختلافات خانوادگي و ... به اين بيماري مبتلا شود. بعضي از علايم اين بيماري عبارت اند از: روحيه غمگين و غير شاد، عدم احساس لذت و رضايت از فعاليت هاي روزانه، اختلالات خواب، تغيير اشتها، قصد يا اقدام به خودکشي، خود را ملامت کردن، تغيير رفتار کودک و نوجوان، ميل به تنهايي و عدم تعامل با همسالان، احساس نااميدي، جامعه ستيزي و پرخاشگري و ...
البته اين بيماري راه هاي درمان زيادي هم دارد که بعضي از آنها عبارت اند از: والدين درماني، مشاوره درماني، خانواده درماني، روان درماني، درمان هاي جسمي، ورزش درماني و...
منبع:سايت انوار طاها