يکشنبه، 23 فروردين 1394

پرسش :

آيا اهل سنّت با نوروز مخالف هستند يا خير؟

پاسخ :
مخالفت اهل سنّت با نوروز در كتب فقهى آنها هم كاملاً آشكار است. در اينجا قسمتى از چند كتاب معتبر فقهى آنها را ذكر مى كنيم:
در بدائع الصّنائع، ج‏2، ص 79 آمده است: «روزه گرفتن در روز شنبه به تنهايى كراهت دارد، چون اين کار تشبّه به يهود است و همچنين روزه گرفتن در «نيروز» و «مهرجان»، كه تشبّه به مجوس است.»
و در المغنى، ج‏3، ص 99 گفته است: «روزه گرفتن روز «نيروز» و روز «مهرجان» به تنهايى كراهت دارد براى آن كه اين روزها روزهايى هستند كه كفّار آنها را بزرگ مى شمارند.»
منبع:سايت انوار طاها