يکشنبه، 23 فروردين 1394

پرسش :

براي از بين بردن حالت وسواس در مسائل عبادي چه بايد كرد؟

پاسخ :
براي از بين رفتن حالت وسواس، راه‏هايي وجود دارد كه از جمله آنها :
1) يادگيري مسائل شرعي به نحو صحيح.
2) توجه به مفاسدي كه وسواس به دنبال دارد؛ مانند از بين رفتن تمركز فكري و اختلال در امور زندگي و بازماندن از انجام تكاليف شرعي.
3) مطالعه كتابهايي كه در اين زمينه نوشته شده است؛ مانند كتاب «وسواس» تأليف مرحوم مصطفي زماني.
4) توجه داشته باشيم كه گمان به نجاست تكليف آور نيست، بلكه در صورتي اجتناب لازم است كه انسان يقين به نجاست داشته باشد.
منبع:سايت انوار طاها