يکشنبه، 23 فروردين 1394

پرسش :

چه كنم تا هميشه آرامش خاطر داشته باشم؟

پاسخ :
نگراني‏ ها داراي انواع مختلفي است كه برخي از آنها طبيعي بوده و بايد در روان آدمي حاضر باشد، ولي برخي نيز نابه جاست و بايد به مبارزه ريشه‏ اي با آن پرداخت.
در هر صورت آرامش رواني امري مطلوب است كه بايد تلاش كرد تا به ان دست يافت. براي دستيابي به اين آرامش، عمل به توصيه ‏هاي زير مي‏ توانند كارساز باشد:
1- سعي در درك صحيح از فلسفه زندگي و حيات. اين مقوله كمك خواهد كرد تا انسان، جايگاه خود را در هستي بشناسد و در پرتو آن راه درست زندگي را بيابد. دسترسي به اين نكته، بخش مهمي از نگراني‏ها را برطرف خواهدساخت.
2- ياد خدا و توجه به جايگاه او در هستي و اين كه ما در حال سير به سوي او هستيم (انا للّه‏ و انا اليه راجعون).
3- به پاداشتن نماز در اوقات خود و با توجه به شرايط و آداب آن.
4- تلاوت قرآن و تأمّل و تدبّر در آيات آن.
5- مطالعه كتاب‏هاي سودمندي همچون:
1- قدرت فكر ژوزف مورفي
2- پيروزي فكر اسوت
3- راز شاد زيستن
منبع:سايت انوار طاها