يکشنبه، 23 فروردين 1394

پرسش :

ويژگي هاي يک مديرموفق چيست؟

پاسخ :
مديريت موفق يعني رسيدن به دست آوردهاي فوق العاده با به کارگيري افراد معمولي
- مدير موفق بايد اين توانايي را داشته باشد که حوزه اي را که گروه مي تواند در آن بهترين باشد تعيين کند .
- همه کارها به صورت تيمي انجام مي شود نه به صورت فردي . نتيجه کار يک مدير نتيجه کار تيم اوست .
- در خودتان عمل گرايي و احساس اضطراب براي به انجام رساندن کارها را تقويت کنيد .
- سرعت عمل براي موفقيت ضروري است . آن را به دست بياوريد ، بهيود ببخشيد و به کار بگيريد .
- براي اينکه در حوزه خود مدير موفقي شويد ، زودتر سر کار حاضر شويد ، سخت تر کار کنيد و ديرتر کار را تعطيل کنيد .
- مدام از خودتان بپرسيد : ((‌چه کاري است که انجام آن فقط از من بر مي آيد و اگر آن را به خوبي انجام دهم يک تغيير اساسي به وجود خواهد آمد ؟ ))
- مشخص کنيد در چه زمينه هايي قوي هستيد و روي زمينه هايي متمرکز شويد که مي توانيد در آنها نقش اساسي داشته باشيد .
- کارها را آسان کنيد . مدام دنبال راه هايي باشيد که کارتان را سريع تر ، بهتر و آسان تر به انجام بر سانيد .
- به تعويق انداختن عمدي را براي کارهاي کم ارزش به کار گيريد و انجام آنها را براي مدت نامعيني به تعويق بيندازيد .
- کدام مرحله از کار است که شما را محدود کرده و سرعت دست يابي به هدف هاي اصلي تان را تعيين مي کند ؟
- (( هر چيزي را مي شود دگردگون کرد . افراد را بايد با ارائه الگوي مناسب رهبري کرد . )) راس پروت
- از انجام کارهاي غير مترقبه نترسيد . وقتي به پيش مي رويد ، امنيت شما بيشتر از زماني است که ثابت ايستاده باشيد .
- وضوح و روشني کليد مديريت موفق است : هدف هاي خود را روشن کنيد .
- قصد انجام چه کاري را داريد ؟ روش تان چبست ؟
- عمل گرا باشيد ! مديريت يعني پي گيري کارها . اگر نمي توانيد عمل گرا باشيد فکر مديريت را از سرتان بيرون کنيد .
- نيروها يتان را متمرکز کنيد . ببينيد چه کار بخصوصي را بهتر انجام مي دهيد و بيشتر به آن کار بپردازيد .
- انعطاف پذيري در زمان تغييرات بزرگ يکي از ويژگي هاي ضروري مديريت است .
- توانايي تصميم گيري درست بيش از هر عامل ديگري تعيين کننده موفقيت شماست
منبع:سايت انوار طاها