سه‌شنبه، 25 فروردين 1394

پرسش :

بزرگ‌ترين آيه‌ي قرآن كريم‌، كه در مورد احترام به والدين مي‌باشد، كدام است‌؟

پاسخ :
موضوع احسان و احترام به والدين‌،در قرآن كريم‌، از جايگاه ويژه‌اي برخورد است به طوري كه در چهار مورد، در رديف مسئله توحيد قرار گرفته‌. ملاحظه كنيد: (بقره‌، 83); (نسأ، 36); (انعام‌، 151); (اسرأ، 23 ـ 24) مي‌توان گفت‌: بزرگ‌ترين آيه در اين موضوع‌، آيه‌ي 15 سوره احقاف است‌; مي‌فرمايد: "ما به انسان توصيه كرديم كه به پدر و مادرش‌، نيكي كند، مادرش با تحمل رنج‌، به او باردار شد و با تحمل رنج او را به دنيا آورد; و بار برداشتن و از شير گرفتن او سي ماه است‌، تا آن گاه كه به رشد كامل خود رسيده و به چهل سال برسد...".البته‌، بيش‌ترين دستورها در اين مورد در آيات 23 و 24 سوره مباركه اسرأ مي‌باشد.
منبع:سايت انوار طاها