سه‌شنبه، 25 فروردين 1394

پرسش :

با توجه به اينكه همسر من سيده است برخوردم با او چگونه باشد؟

پاسخ :
خداوند در قرآن درباره رفتار با همسر به مردان مي فرمايد: «وعاشروهن بالمعروف؛ با آنان به طور شايسته رفتار كنيد» (نساء، آيه 19).
محبت كردن ،رعايت حقوق آنها ،گذشت از اشتباهاتشان ، تعليم معارف ديني، فراهم كردن زمينه رشدعلمي و معنوي، كمك كردن به آنها در كارهاي منزل، احترام گذاشتن و مانند آن از مواردي است كه از روايات در تفسير اين آيه، به دست مي آيد. اكنون كه به لطف خدا همسر شما سيده و از فرزندان پيامبر(ص) است بايد انگيزه شما براي داشتن رفتار شايسته با ايشان بيشتر باشد زيرا شما علاوه بر اين كه درباره همسرتان آيه فوق را بايد عملي كنيد، آيه ديگري كه مودت و دوستي خانواده پيامبر را مزد رسالت پيامبر مي داند (شوري، آيه 23) نيز مسؤوليت شما را سنگين تر مي كند.
منبع:سايت انوار طاها