سه‌شنبه، 25 فروردين 1394

پرسش :

راه هاي پيشگيري از اختلالات قد و رشد کودکان چيست؟

پاسخ :
براي اينکه کودکان با اختلالات قد و رشد دچار نشوند بايد آزمايشات طبي و معاينات و ارزيابي رشد و وزن کودک را به صورت منظم انجام داد . و بايد شرايطي بوجود آيد که مشکلات روحي و رواني کودک و مادر به حداقل برسد ودر صورتي که از تغذيه مناسب برخوردار نيستند برنامه غذايي مناسبي برايشان تهيه شود
1.استفاده از لبنيات ، حبوبات ، ميوه و مخصوصا سبزيجات که تهيه آنها مستلزم هزينه زيادي نيست ، بسيار ضروري است .
2. نبايد از داروهاي ممنوعه استفاده شود .
3. مشاوره ازدواج به ويژه ازدواج فاميلي را بسيار جدي بگيريد .
4. در ماههاي اول تولد و تا 2 سالگي بايد در مورد رشد کودک ، وزن و قد او حساسيت بيشتر نشان داد و او را باهمسن و سالهايش مقايسه کرد .
5. در صورت مشکوک بودن از نظر قد و سن و نژاد نسبت به ساير کودکان ، بايد به پزشک مراجعه کرد تا به درمان کودک بپردازد .
منبع:سايت انوار طاها