چهارشنبه، 2 ارديبهشت 1394

پرسش :

خوابیدن بر پهلوی راست پس از آميزش چه فايده ای دارد؟

پاسخ :
الإمام الرضا عليه‏السلام
- في ذِكرِ الجِماعِ وآدابِهِ: فَإِذا فَعَلتَ ذلِكَ فَلا تَقُم قائِما ، ولا تَجلِس جالِسا ، ولكِن تَميلُ عَلى يَمينِكَ ، ثُمَّ انهَض لِلبَولِ إذا فَرَغتَ مِن ساعَتِكَ شَيئاً ؛ فَإِنَّك تَأمَنُ الحَصاةَ بِإِذنِ اللّه‏ تَعالى .
امام رضا عليه‏السلام -درباره آميزش و آداب آن فرمودند: پس چون آن كار را كردى ، راست مَايست و كامل هم منشين؛ بلكه بر پهلوى راست لَم بده و سپس، زمانى پس از آن كه كار خويش به پايان برده‏اى، براى پيشاب كردن برخيز. در اين صورت، به اذن خداوند عز و جل از سنگ [مثانه] در امان خواهى بود .
بحار الأنوار ، جلد 62 ، صفحه 327 نقلاً عن طبّ الإمام الرضا عليه‏السلام ، وقد سقطت من الطبعة التي بأيدينا دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 626