شنبه، 19 ارديبهشت 1394

پرسش :

منی مرد و منی زن از كجا می آيد؟

پاسخ :
رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم
- وسُئِلَ عَن قَرارِ ماءِ الرَّجُلِ وماءِ المَرأَةِ فَقالَ: أمّا قَرارُ ماءِ الرَّجُلِ ، فَإِنَّهُ يَخرُجُ ماؤُهُ مِنَ الإِحليلِ ، وهُوَ عِرْقٌ يَجري في ظَهرِهِ حَتّى يَستَقِرَّ قَرارَهُ فِي البَيضَةِ اليُسرى ، وأمّا ماءُ المَرأَةِ ، فَإِنَّ ماءَها فِي التَّريبَةِ يَتَغَلغَلُ لا يَزال يَدنو ، حَتّى يَذوقَ عُسَيلَتَها .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم
- در پاسخ به پرسش درباره جايگاه استقرار آب مرد و آب زن: جايگاه استقرار آب مرد ؛ آب او از سرِ آلت بيرون مى ‏آيد و آن ، رگى است كه در پشت او جريان مى يابد تا هنگامى كه در تخمِ چپ ، استقرار بيابد . امّا جاى آب زن ؛ آب او از استخوانِ سينه ، آهسته به جنبش در مى‏ آيد و پيوسته نزديك مى‏ شود تا هنگامى كه زن ، كام بيابد .
تاريخ‏ دمشق، ج16، ص374، حديث 3972 عن‏خزيمة بن‏حكيم السلمي ، كنزالعمّال، جلد 13، ص386،ح37043 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 580
www.hadithcity.com