يکشنبه، 27 ارديبهشت 1394

پرسش :

اگر به شهری وارد شديم كه وبا فراگير بود چه بايد كرد؟

پاسخ :
رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
إذا دَخَلتُم بَلدَةً وَبيئا فَخِفتُم وَباءَها فَعَلَيكُم بِبَصَلِها ... .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
اگر به آبادى‏اى و بازده درآمديد و از وباى آن ترسيديد ، بر شما باد پياز آن؛ چرا كه چشم را جلا مى‏دهد... .
بحار الأنوار، جلد 66، صفحه 252، حديث 21 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 296 مقصود از وبا ، طاعون يا هر بيمارى واگير ديگرى است .. براى ديدن متن كامل حديث و منابع آن ، ر .ك : ج1 ، ص485 ، حديث 819