يکشنبه، 27 ارديبهشت 1394

پرسش :

چرا نباید با دست چپ غذا بخوریم؟

پاسخ :
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
الأَكلُ بِالشِّمالِ مِنَ الجَفا .
خوردن با دست چپ ، از نافرهيختگى است .
الجعفريّات ، صفحه 162 عن الإمام الكاظم عن آبائه عليهم‏السلام دانش نامه احاديث پزشكي : 2 / 96
*******
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
مَن أكَلَ بِشِمالِهِ أكَلَ مَعَهُ الشَّيطانُ ، ومَن شَرِبَ بِشِمالِهِ ، شَرِبَ مَعَهُ الشَّيطانُ .
هر كس با دست چپ بخورد ، شيطان نيز همراه با او مى‏خورد و هر كس با دست چپ بنوشد ، شيطان نيز همراه با او مى‏نوشد .
مسند ابن حنبل ، جلد 9 ، صفحه 355 ، حديث 24533 ، المعجم الأوسط ، جلد 1 ، صفحه 96 ، حديث 292 كلاهما عن عائشة ، كنز العمّال ، جلد 15 ، صفحه 262 ، حديث 40876 وراجع : سنن الترمذي ، جلد 4 ، صفحه 257 ، حديث 1799 و صفحه 258 ، حديث 1800 دانش نامه احاديث پزشكي : 2 / 98
*******
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
لا تَأكُلوا بِالشِّمالِ ؛ فَإِنَّ الشَّيطانَ يَأكُلُ بِالشِّمالِ .
با دست چپ نخوريد ؛ چرا كه شيطان با دست چپ مى‏خورد .
كنز العمّال ، جلد 15 ، صفحه 261 ، حديث 40872 دانش نامه احاديث پزشكي : 2 / 98