يکشنبه، 27 ارديبهشت 1394

پرسش :

آیا می توان غذا را با فوت كردن خنك كرد؟

پاسخ :
امام على عليه‏السلام :
لا يَنفُخُ الرَّجُلُ في مَوضِعِ سُجودِهِ ، ولا يَنفُخُ في طَعامِهِ ولا في شَرابِهِ .
نبايد كسى بر محلّ سجده خود و نه در غذاى خود و نه در آنچه مى‏نوشد ، بدمد .
الخصال ، صفحه 613 ، حديث 10 عن أبي بصير ومحمّد بن مسلم عن الإمام الصادق عن آبائه عليهم‏السلام ، تحف العقول ، صفحه 102 ، بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 458 ، حديث 1 وج 79 ، صفحه 212 ، حديث 8 دانش نامه احاديث پزشكي : 2 / 96