شنبه، 2 خرداد 1394

پرسش :

گوشت كبكنجیر (دراج) چه فوایدی دارد؟

پاسخ :
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
مَن سَرَّهُ أن يَقِلَّ غَيظُهُ، فَليَأكُل لَحمَ الدُّرّاجِ؛
هر كس دوست دارد خشمش كاستى بگيرد، گوشت كَبكَنجير(كبك‏انجير) بخورد.
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 312 ، حديث 3

*******
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
مَنِ اشتَكى فُؤادَهُ وكَثُرَ غَمُّهُ ، فَليَأكُل لَحمَ الدُّرّاجِ ؛
هر كس از بيمارى روحى، رنج مى‌‏برد و اندوهش بسيار است، گوشت كَبكَنجير(كبك‏انجير) بخورد.
مكارم الأخلاق ، جلد 1 ، صفحه 350 ، حديث 1136

*******
امام صادق عليه‌‏السلام :
إذا وَجَدَ أحَدُكُم غَمّاً أو كَرباً لايَدري ما سَبَبُهُ ، فَليَأكُل لَحمَ الدُّرّاجِ ؛ فَإِنَّهُ يَسكُنُ عَنهُ إن شاءَ اللّه‏ُ تَعالى؛
هر گاه كسى از شما، اندوه يا گرفتارى‌‏اى دارد و نمى‏‌داند علّتش چيست، گوشت كبكنجير بخورد. در اين صورت، به خواست خداوند متعال، اين اندوه و گرفتارى، فرو خواهد نشست.
بحارالأنوار ، جلد 66 ، صفحه 75 ، حديث 69