شنبه، 2 خرداد 1394

پرسش :

گوشت گاو چه خاصيتی دارد؟

پاسخ :
امام باقر عليه ‏السلام:
إنَّ بَني إسرائيلَ شَكَوا إلى موسى عليه ‏السلام ما يَلقَونَ مِنَ البَياضِ ، فَشَكا ذلِكَ إلَى اللّه‏ِ عز و جل فَأَوحَى اللّه‏ُ عز و جل إلَيهِ : مُرهُم يَأكُلوا لَحمَ البَقَرِ بِالسِّلقِ؛
بنى اسرائيل، از لكّه‏ هاى سفيدى كه [بر پوست] مى‏‌ديدند، نزد موسى عليه ‏السلام اظهار ناراحتى كردند. پس خداوند به موسى عليه‏ السلام چنين وحى فرستاد: «به آنان بگو كه گوشت گاو، همراه با چغندر بخورند».
المحاسن ، جلد 2 ، صفحه 326 ، حديث 2107
*******
امام صادق عليه‏ السلام:
مَرَقُ السِّلقِ بِلَحمِ البَقَرِ يَذهَبُ بِالبَياضِ؛
آب‏گوشت چغندر با گوشت گاو، سفيدى را از ميان مى‌‏برد .
بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 216 ، حديث 5
*******
امام صادق عليه ‏السلام:
مَرَقُ لَحمِ البَقَرِ يَذهَبُ بِالبَياضِ؛
آب‏گوشتِ گاو ، پيسى را از ميان مى‌‏بَرَد .
الكافي ، جلد 6، صفحه 311، حديث 2
*******
امام كاظم عليه‏ السلام:
مَن أكَلَ مَرَقا بِلَحمِ بَقَرٍ أذهَبَ اللّه‏ُ تَعالى عَنهُ البَرَصَ وَالجُذامَ؛
هر كس آب‏گوشت گاو بخورد، خداوند، پيسى و جُذام را از او دور مى‌‏كند.
بحار الأنوار ، جلد 62 ، صفحه 212
*******
امام كاظم عليه ‏السلام:
السَّويقُ ومَرَقُ لَحمِ البَقَرِ يَذهَبانِ بِالوَضَحِ؛
سويق و آب گوشتى كه با گوشتِ گاو فراهم آمده باشد، پيسى را از ميان مى‌‏برد.
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 311 ، حديث 7
*******
امام كاظم عليه ‏السلام:
مَرَقُ لَحمِ البَقَرِ مَعَ السَّويقِ الجافِّ يَذهَبُ بِالبَرَصِ؛
آبْ‏گوشت فراهم آمده با گوشت گاو همراه با سويق، پيسى را از ميان مى‏‌برد.
مكارم الأخلاق ، جلد 2 ، صفحه 227 ، حديث 2549