شنبه، 2 خرداد 1394

پرسش :

چرا نباید گوشت خام خورد؟

پاسخ :
امام باقر عليه ‏السلام فرمودند:
إنَّ رَسولَ اللّه‏ِ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم نَهى أن يُؤكَلَ اللَّحمُ غَريضاً ، وقالَ : إنَّما تَأكُلُهُ السِّباعُ ، ولكِن حَتّى تُغَيِّرَهُ الشَّمسُ أوِ النّارُ ؛
پيامبر خدا، از اين كه گوشت، خام خورده شود، نهى كرد و فرمود: «تنها درندگان، چنين گوشتى مى‏‌خورند. [گوشت را] هنگامى بخوريد كه آفتاب يا آتش، آن را ديگرگون ساخته باشد».
الكافي، جلد 6، صفحه 313، حديث 1

*******
عن هشام بن سالم:
سَأَلتُ أبا عَبدِ اللّه‏ِ عليه ‏السلام عَن أكلِ لَحمِ النِّيءِ ، فَقالَ : هذا طَعامُ السِّباعِ؛
به نقل از هشام بن سالم: از امام صادق عليه ‏السلام درباره خوردن گوشت خام پرسيدم. حضرت فرمودند: «اين، خوراک درندگان است».
بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 71

*******
امام رضا عليه ‏السلام فرمودند:
أكلُ اللَّحمِ النِّيءِ يورِثُ الدّودَ فِي البَطنِ؛
خوردن گوشت خام، در شكم، كِرم پديد مى‌‏آورد.
طبّ الإمام الرضا عليه ‏السلام، صفحه 28 و بحار الأنوار، جلد 62، صفحه 321