شنبه، 2 خرداد 1394

پرسش :

چرا باید گوشت‌ها را بشوییم؟

پاسخ :
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
مَرَّ أخي عيسى عليه‏السلام بِمَدينَةٍ فَإِذا وُجوهُهُم صُفرٌ وعُيونُهُم زُرقٌ ، فَشَكَوا إلَيهِ ما بِهِم مِنَ العِلَلِ .
فَقالَ : دَواؤُكُم مَعَكُم ، أنتُم إذا أكَلتُمُ اللَّحمَ طَبَختُموهُ غَيرَ مَغسولٍ ، ولَيسَ يَخرُجُ شَيءٌ مِنَ الدُّنيا إلاّ بِجَنابَةٍ .
فَغَسَلوا بَعدَ ذلِكَ لُحومَهُم فَذَهَبَت أمراضُهُم؛
برادرم عيسى، از شهرى گذر كرد و ديد كه مردمش رنگ چهره‏‌هايشان زرد و چشم‏هاي‌شان كبود است. آنان از بيمارى‌‏هايى كه داشتند، نزد وى اظهار ناراحتى كردند.
گفت: «درمانتان همراهتان است. شما هنگامى كه گوشت مى‌‏خوريد، آن را نشسته مى‌‏پزيد، در حالى كه هيچ چيزى بدون نوعى جنابت، از دنيا نمى‌‏رود».
از آن پس، گوشت‏‌هاى مصرفىِ خود را شستند و در نتيجه بيمارى‏‌هاي‌شان از ميان رفت.
قصص الأنبياء ، صفحه 274 ، حديث 330 و علل الشرائع ، صفحه 575 ، حديث 1