شنبه، 2 خرداد 1394

پرسش :

خوردن خرما در ماه آخر حاملگی چه اثری بر فرزند دارد؟

پاسخ :
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
أطعِمُوا المَرأَةَ في شَهرِهَا الَّذي تَلِدُ فيهِ ، التَّمرَ؛ فَإِنَّ وَلَدَها يَكونُ حَليما نَقِيّا؛
به زن، در ماهى كه فرزند به دنيا مى‏‌آورد، خرماى تازه بدهيد؛ چرا كه در اين صورت، كودک وى بردبار و پاک خواهد بود.
بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 141 ، حديث 58

*******
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
أطعِموا نِساءَكُم في نِفاسِهِنَّ التَّمرَ ؛ فَإِنَّهُ مَن كانَ طَعامُها في نِفاسِهَا التَّمرَ خَرَجَ وَلَدُها ذلِكَ حَليما ، فَإِنَّهُ كانَ طَعامَ مَريَمَ حينَ وَلَدَت عيسى ، ولَو عَلِمَ اللّه‏ُ طَعاما هُوَ خَيرٌ لَها مِنَ التَّمرِ أطعَمَها إيّاهُ؛
به زنان خود در دوره نزديک زايمان، خرما بدهيد؛ زيرا هر كس كه در دوره نزديک زايمان غذايش خرما باشد، فرزندش بردبار زاده خواهد شد. خوراک مريم، هنگامى كه عيسى را زاييد، همين بود، در حالى كه اگر خدا غذايى بهتر از خرما براى او سراغ داشت، همان را به وى مى‏‌خوراند.
كنز العمّال ، جلد 12 ، صفحه 340 ، حديث 35313