يکشنبه، 3 خرداد 1394

پرسش :

انفيه چه فوايدی دارد؟

پاسخ :
امام على عليه‏السلام :
المَضمَضَةُ وَالاِستِنشاقُ سُنَّةٌ وطَهورٌ لِلفَمِ وَالأنَفِ ، وَالسُّعوطُ مَصَحَّةٌ لِلرَّأسِ ، وتَنقِيَةٌ لِلبَدَنِ وسائِرِ أوجاعِ الرَّأسِ .
شستشوى دهان و بينى ، سنّت و مايه پاكى دهان و بينى است و انفيه كردن ، مايه سلامت سر و پاكسازى بدن و همه انواع سردرد است.
بحار الأنوار ، جلد 10 ، صفحه 90 ، حديث 1 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 264