سه‌شنبه، 5 خرداد 1394

پرسش :

سرفه چه فايده ای دارد؟

پاسخ :
رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
لا تَكرَهوا أربَعَةً : . . . وَالسُّعالَ ؛ فَإِنَّهُ يَقطَعُ عُروقَ الفالِجِ .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
چهار چيز را ناخوشايند مداريد: ... و سرفه را؛ چرا كه فلج را ريشه‏كن مى‏كند.
طبّ النبيّ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم ، صفحه 12 ، بحار الأنوار ، جلد 62 ، صفحه 301 . انظر تمام الحديث في صفحه 488، ح828 ، دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 274 براى ديدن متن كامل حديث ، ر. ك: ج1 ، ص489 حديث 828 .