سه‌شنبه، 5 خرداد 1394

پرسش :

سیب ترش چه اثری بر عادت ماهانه دارد؟

پاسخ :
رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
اِمنَعِ العَروسَ في اُسبوعِها مِنَ : الأَلبانِ وَالخَلِّ وَالكُزبُرَةِ وَالتُّفّاحِ الحامِضِ . . . ؛ لِأَنَّ الرَّحِمَ تَعقِمُ وتَبرُدُ مِن هذِهِ الأَربَعَةِ الأَشياءِ عَنِ الوَلَدِ ، وَلَحَصيرٌ في ناحِيَةِ البَيتِ خَيرٌ مِنِ امرَأَةٍ لا تَلِدُ . . . وَالتُّفّاحُ الحامِضُ ؛ يَقطَعُ حَيضَها فَيَصيرُ داءً عَلَيها .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
عروس را در هفته اوّلش از : شير ، سركه ، گشنيز ، وسيب ترش ، باز بدار ؛ زيرا از اين چهار چيز ، زهدان ، سترون و سرد مى‏شود ... و پلاسى افتاده در گوشه خانه ، از زنى كه بچّه نمى‏آورد ، بهتر است ... . سيب ترش نيز حيض شدن زن را قطع مى‏كند و اين براى وى يك بيمارى مى‏شود .
كتاب من لا يحضره الفقيه ، جلد 3 ، صفحه 552 ، حديث 4899 ، علل الشرائع ، صفحه 515 ، حديث 5 ، الاختصاص ، صفحه 132 كلّها عن أبي سعيد الخدري ، بحار الأنوار ، جلد 103 ، صفحه 280 ، حديث 1 دانش نامه احاديث پزشكي : 2 / 242