چهارشنبه، 6 خرداد 1394

پرسش :

آلوی سیاه چه فوايدی دارد؟

پاسخ :
عن زياد القَندي :
دَخَلتُ عَلى أبِي الحَسَنِ الأَوَّلِ عليه‏السلام وبَينَ يَدَيهِ تَورُ ماءٍ فيهِ إجّاصٌ أسوَدُ في إبّانِهِ ، فَقالَ :
إنَّهُ هاجَت بي حَرارَةٌ ، وإنَّ الإِجّاصَ الطَّرِيَّ يُطفِئُ الحَرارَةَ ويُسَكِّنُ الصَّفراءَ ، وإنَّ اليابِسَ مِنهُ يُسَكِّنُ الدَّمَ ، ويَسُلُّ الدّاءَ الدَّوِيَّ ؛
به نقل از زياد قندى: بر امام كاظم عليه‏السلام درآمدم ، در حالى كه نزد ايشان ظرف آبى قرار داشت و چند آلوى سياه - كه همان زمان ، هنگام چيدنش بود - در آن ديده مى‏شد .
فرمودند: «حرارت، در من بالا گرفته و آلوى تازه حرارت را خاموش مى‏كند و صفرا را فرو مى‏نشاند. خشكِ آن نيز خون را آرام مى‏كند و دردهاى بى‏درمان را از تن بيرون مى‏كشد».
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 359 ، حديث 1