چهارشنبه، 6 خرداد 1394

پرسش :

قبل از خوردن سیب چه باید كرد؟

پاسخ :
امام باقر عليه ‏السلام فرمودند:
إذا أرَدتَ أكلَ التُّفّاحِ فَشُمَّهُ ثُمَّ كُلهُ؛ فَإِنَّكَ إذا فَعَلتَ ذلِكَ أخرَجَ مِن جَسَدِكَ كُلَّ داءٍ وغائِلَةٍ، ويُسَكِّنُ ما يوجَدُ مِن قِبَلِ الأَرواحِ كُلِّها؛
هنگامى كه خواستى سيب بخورى، آن را ببوى و سپس بخور. اگر اين كار را انجام دادى، هر درد و عارضه‌‏اى از تنت بيرون مى‌‏رود و همه آنچه از سوى ارواح، در انسان ايجاد مى‌‏شود، فرو مى‏‌نشيند.
طبّ الأئمّة لابني بسطام، صفحه 135 و بحار الأنوار، جلد 66، صفحه 175، حديث 33