چهارشنبه، 6 خرداد 1394

پرسش :

چرا باید پنیر را با گردو بخوریم؟

پاسخ :
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم فرمودند:
الجُبنُ داءٌ، فَإِذا اُكِلَ بِالجَوزِ فَهُوَ شِفاءٌ؛
پنير، درد است؛ امّا چون با گردو خورده شود، درمان است.
بحار الأنوار، جلد 62، صفحه 294

*******

پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم فرمودند:
الجُبنُ داءٌ، وَالجَوزُ داءٌ، فَإِذَا اجتَمَعَا مَعا صارا دَواءً؛
پنير، درد است، گردو هم درد است؛ امّا چون با هم در يك‏جا جمع گردند، درمان مى‏‌شوند.
طبّ النبيّ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم، صفحه 6

*******

امام صادق عليه ‏السلام فرمودند:
الجُبنُ وَالجَوزُ إذَا اجتَمَعا في كُلِّ واحِدٍ مِنهُما شِفاءٌ، وإنِ افتَرَقا كانَ في كُلِّ واحِدٍ مِنهُما داءٌ؛
پنير و گردو، چون با هم يك‏جا جمع شوند، در هر يک از آن‌ها درمان است؛ امّا اگر از هم جدا شوند، در هر يک از آن‌ها درد است.
الكافی، جلد 6، صفحه 340، حديث 2